7.6.2013 9:38

Ο Δήμος στηρίζει τους ντόπιους επαγγελματίες

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ STUDIO FOCUS

Άμεση ήταν η απάντηση του Δήμου Χίου στην επιστολή καταγγελία του Studio Focus αναφορικά με τη διαφημιστική καμπάνια της ανακύκλωσης. Ο Δήμος Χίου σημειώνει ότι σε όλα τα στάδια του προγράμματος έχουν προτιμηθεί Χιώτες επαγγελματίες ενισχύοντας την τοπική αγορά, όσο δε αφορά στην παραγωγή του ραδιοφωνικού σποτ υποστηρίζει πως απευθύνθηκε στην Αθήνα, κάτι που συνηθίζεται από τους Χιώτες επαγγελματίες.
Σε απάντηση δημοσιευμάτων, που αφορούν την διαδικασία ενημέρωσης, μέσω εντύπων - ραδιοφωνικών μηνυμάτων κ.λπ., για την έναρξη της ανακύκλωσης στο νησί μας, παραθέτουμε τα εξής:
Ο Δήμος Χίου μετά από δύο άγονες δημοπρασίες για το ζήτημα της ανακύκλωσης, ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο, σε εταιρεία χιώτικων συμφερόντων, κρίνοντας σκόπιμο, ότι θα πρέπει να ανατεθεί σε μία χιώτικη εταιρεία, η οποία να διαθέτει βέβαια τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις. Αυτό το έπραξε, γιατί επιδιώκει τη στήριξη  χιώτικων επιχειρήσεων που προσφέρουν παράλληλα δουλειά σε ντόπιους εργαζόμενους.
Στον τομέα της διαφήμισης, τα έντυπα που χρειάζονται, ασφαλώς θα ανατεθούν σε χιώτικες επιχειρήσεις ενώ τα ραδιοφωνικά μηνύματα,  τα οποία κ.Απέσσο και κ.Παυλιδάκη, μας καταλογίζετε,  ότι τα αναθέσαμε σε εταιρεία εκτός Χίου, ορθά αναφέρεσθε, αφού έχει αποδεδειγμένα διαπιστωθεί ότι για  την υλοποίηση ανάλογων διαφημιστικών και οι ντόπιοι επαγγελματίες , απευθύνονται, συνήθως , σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκτός Χίου.

                                                        

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ