26.8.2016 16:16

O Δήμος Χίου στη μάχη με τις φλόγες

Τα μέσα με τα οποία συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς αναφέρει ο Δήμος Χίου σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, αν και με τις δεδομένες συνθήκες «ξενίζει» λίγο η συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Δήμος Χίου έχει συνδράμει στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 2 υδροφόρες του Δήμου και 4 ιδιωτικές, λεωφορεία του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά του προσωπικού στον τόπο των πυρκαγιών, καθώς και 50 γεύματα για τους εθελοντές που συμμετέχουν.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και το επιτελείο του Δήμου βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Σιδηρούντας, δίπλα στο δοκιμαζόμενους κατοίκους, για να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ