19.8.2016 12:05

Ο Δήμος Χίου «πανηγυρίζει» οικολογικά

Ο Δήμος Χίου, στην προσπάθεια του να συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του νησιού και στην αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης όλων των πολιτών, συστηματοποιεί και εντείνει τις προσπάθειες του για την αύξηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συμφωνία του Δήμου Χίου και της ΕΕΑΑ για τη δωρεά 3 απορριμματοφόρων και 780 κάδων ανακύκλωσης, ξεκίνησε, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, η εντατικοποίηση της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση της διοργάνωσης των πανηγυριών σε όλη τη Χίο, αναφορικά με το θέμα της ανακύκλωσης.  

Έτσι, οι κάτοικοι και οι οργανωτές σε Αγία Ερμιόνη, Άγιο Γεώργιο Συκούση, Αφροδίσια, Βερβεράτο, Βουνό, Δαφνώνα, Εμπορειό, Ζυφιά, Καλλιμασιά,  Καρυές, Λαγκάδα, Λιθί, Νένητα, Πυργί και Χαλκειό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είναι λαμπρό παράδειγμα για ολόκληρη τη Χίο.

Η συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με εκατοντάδες κιλά ανακυκλώσιμων υλικών να συγκεντρώνονται σε όλο το νησί, επιβραβεύοντας, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, το σχέδιο του Δήμου για μια πιο πράσινη και καθαρή Χίο.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ