21.10.2015 16:42

Ο Δήμος φτιάχνει ο ΟΤΕ χαλάει

ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ

Ούτε που ενδιαφέρει τον καθένα μας ποιος ανέλαβε να σκάψει και πάλι τους δρόμους του νησιού για να περάσει, κάτι που προφανώς δεν είχε προβλεφθεί παλαιότερα. Συνηθισμένοι είμαστε πλέον να ανεχόμαστε την ανοργανωσιά του δημοσίου που όταν θυμάται, πιάνει μια τσάπα και διαλύει το σύμπαν.

Όπως μεταφέρουν στον «π» οι περίοικοι της Ράμνης, ο ΟΤΕ ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ένα νέο έργο στην περιοχή, προκειμένου να περάσει δίκτυα, που μάλλον δεν είχαν προβλεφθεί σε παλαιότερο έργο. Ξεκίνησαν, έσκαψαν, μπάλωσαν, ωστόσο το έργο έμενε για μέρες χωρίς καμία προστασία και με ταμπέλες που παρέπεμπαν σε έργο... ΔΕΥΑ Χίου. Οι σωλήνες πεταμένοι στην άκρη του δρόμου, τα χώματα τραβηγμένα στην άκρη, το χαντάκι ανοικτό κατά μήκος της οδού Λετσαίνης και οι οδηγοί αποκλειστικά υπεύθυνοι, μη τυχόν και τους συμβεί κάτι.

Δεν θα βαρεθούμε να το λέμε και να το γράφουμε. Όσο οι εργολαβίες εκτελούνται με τέτοιο πρόχειρο τρόπο και χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, ο κόσμος κινδυνεύει. Οι δρόμοι δεν είναι τσιφλίκια κανενός για να ανοίγουν και να κλείνουν χωρίς προδιαγραφές. Την επόμενη φορά ας μην είμαστε εμείς εκείνοι που διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη εικόνα. Ας είναι οι αρμόδιοι που προφανώς... κοιμούνται.... 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ