5.3.2014 12:43

Ο βασιλιάς είναι γυμνός αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί

Ο ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ιδιαίτερα σκωπτικό και καυστικό είναι το σχόλιο της Χιακής Συμπολιτείας αναφορικά με τη ταλαιπωρία των Τούρκων επισκεπτών το πρωί του Σαββάτου στο Τελωνείο. Ο συνδυασμός χρεώνει στον Δήμαρχος και πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου, την ευθύνη για το περιστατικό και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο λιμάνι.
"Ο βασιλιάς είναι γυμνός, αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί" αναφέρει χαρακτηριστικά η Χιακή Συμπολιτεία συμπληρώνοντας: "Οι ημέρες του Χιώτικου καρναβαλιού αν και προσέλκυσαν τούρκους επισκέπτες εντούτοις ντρόπιασαν ολόκληρο το νησί. Με το που πάτησαν το πόδι τους στη Χίο οι Tούρκοι επισκέπτες έγιναν οι ίδιοι καρνάβαλοι από τη βροχή, προσπαθώντας να προφυλαχθούν στα ανύπαρκτα σκέπαστρα του τελωνείου. Ο σημερινός δήμαρχος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου έχει την πρώτη ευθύνη γι’ αυτό το χάλι. Η προχειρότητα, ο λαϊκισμός  και η αποποίηση ευθυνών είναι ίδιον της σημερινής δημοτικής αρχής.

Εμείς ως Χιακή Συμπολιτεία ρωτάμε το αυτονόητο: αυτή είναι η φιλοξενία που αντιστοιχεί στους επισκέπτες του νησιού;  Η πραγματικά αυξημένη τουριστική κίνηση από τη γείτονα δεν είναι δεδομένη, και δεν θα διατηρηθεί, ούτε βεβαίως θα αυξηθεί, από μόνη της. Για να μην αποδειχθεί «φούσκα», απαιτούνται λύσεις, με δημιουργικότητα και σχεδιασμό".

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ