18.10.2012 10:43

Ο Αρμένης που πληγώνουνε

ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ

Έξι μέτρα πλάτος είχε κάποτε η κοίτη του Αρμένη στις εκβολές του στο Βροντάδο. Τώρα την έχουν περιορίσει στο μισό μέτρο, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να πλημμυρίζουν οι γειτονικές ιδιοκτησίες, ακόμη και με τις μικρότερες βροχοπτώσεις. Το πρόβλημα επιτείνεται και από το ότι δεν έχει καθαριστεί ακόμη από τα κλαδιά και τα οικοδομικά μπάζα που πετάνε μέσα κάποιοι από τους περίοικους, που, χωρίς ντροπή, στη συνέχεια περιμένουν από το Δήμο να καθαρίσει ό,τι αυτοί ρυπαίνουν. 
Το χειρότερο είναι ότι όταν πλημμυρίζουν, οι ίδιοι οι δράστες ζητάνε ευθύνες από τους άλλους, χωρίς να αναλαμβάνουν τις δικές τους. Άδικα χαλάνε τη διάθεση τους κάποιοι ευαίσθητοι γείτονες, που προσπαθούν να τους πείσουν να μην τα πετάνε στον ποταμό, γιατί στη συνέχεια πληρώνουν όλοι την απερισκεψία τους.
Έχουν κουραστεί να μιλάνε χωρίς αποτέλεσμα σε ανθρώπους χωρίς κοινωνική, περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση. Και τα πρωτοβρόχια έρχονται… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ