9.9.2013 15:27

Ο άνδρας που έφτιαξε την Chopper των ονείρων του από ξύλο

Ένας λάτρης της μοτοσικλέτας από την Ουγγαρία κατασκεύασε από ξύλο την μηχανή των ονείρων του. Ο Istvan Puskas χρειάσθηκε δύο χρόνια για την κατασκευή, τώρα όμως μπορεί να απολαμβάνει στο δρόμο το δημιούργημά του.
Ο  Istvan Puskas λοιπόν χρειάσθηκε 2 χρόνια για να φτιάξει έναν σκελετό από ξύλο, στη συνέχεια να τοποθετήσει σε αυτόν έναν κινητήρα (από αυτοκίνητο) και σήμερα να έχει την δική του ξύλινη μοτοσικλέτα chopper με την οποία μπορεί να κυκλοφορεί στον δρόμο.
Αντί για επιχρωμιωμένο ατσάλι, το τιμόνι και οι σωλήνες εξάτμισης είναι κατασκευασμένα από τα κέρατα αγελάδων, ενώ ο ερασιτέχνης κατασκευαστής χρησιμοποίησε κέρατα ελαφιών ως διακοσμητικά.
Αλλά τι είναι πιο εκπληκτικό σχετικά με το δημιούργημα του Istvan Puskas από το γεγονός ότι λειτουργεί πραγματικά. Κι αυτό χάρις στον κινητήρα ενός μικρού Fiat που κατασκευάζεται στην Πολωνία -με άδεια από την ιταλική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων- που κινείται με βενζίνη από ένα μικρό ξύλινο βαρέλι που χρησιμεύει ως  δεξαμενή .
πηγη: news247

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ