31.7.2013 12:21

Ο άμεσος συντονισμός συνέβαλε τα μέγιστα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 25 Ιουλίου 2013, στην περιοχή του Πιτυούς, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των οποίων, η εν λόγω πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.
Συγκεκριμένα απευθύνω θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειακό  Διοικητή Β. Αιγαίου της Π.Υ., στον Διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, στον Στρατιωτικό Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ, στους άνδρες της ΕΜΑΚ, στους οδηγούς και χειριστές του Δήμου Χίου, καθώς και τους συνεργάτες μου για τη συμβολή τους στην επιχείρηση.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στις εθελοντικές ομάδες της πολιτικής προστασίας του νησιού μας: της «Α», της «Ι»,  της «Ο», της ομάδας «Κώστας Περρίκος»,  του Θολοποταμίου, της Καλαμωτής, των Αγιασμάτων και της ΛΕΦΕΔ, οι οποίοι συνέβαλαν στον έλεγχο της πυρκαγιάς.
Η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, ο άμεσος συντονισμός και η επικοινωνία μεταξύ μας, απετέλεσαν στοιχεία καθοριστικά για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης κατάσβεσης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ