24.12.2012 13:33

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στο Εργατικό Κέντρο

Με 182 επιπλέον παιδικά χαμόγελα γέμισε η πόλη από την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Χίου να συγκεντρώσει και να διανείμει  Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στις οικογένειες των ανέργων του νησιού μας.
Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, έγινε η εκδήλωση παράδοσης των δώρων. Παραδόθηκαν σε 182 παιδιά από 5 μηνών έως 15 ετών αντίστοιχα δώρα που προσέφεραν 90 συμπολίτες και 7 καταστήματα αποδεικνύοντας πως υπάρχει ακόμη κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη στον τόπο μας.
Τα δώρα αξιολογήθηκαν, καθαρίστηκαν( αν χρειάζονταν), ελέγχθηκαν και αντιστοιχήθηκαν κατά ηλικία και φύλο για να τα χαρούν όσο το δυνατό περισσότερο τα παιδιά που τα πήραν. Τα υπόλοιπα δώρα με μικρά ελαττώματα, διανέμονται σε άνεργους και άπορους που εκείνοι τα επιλέγουν.
Σε ανακοίνωση του το Εργατικό κέντρο ευχαριστεί για την προσφορά τους τα καταστήματα Κουμής, Disneyland, Μαρτάκης, Παιχνιδόκοσμος, Πυξίδα και Key Food, καθώς και τα καταστήματα Χαρά και Παπαλεωνίδας για τους χυμούς και τις πορτοκαλάδες που πρόσφεραν για να κεραστούν τα παιδιά. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ