11.3.2015 16:36

Νυχτερινές περιπολίες και προληπτικοί έλεγχοι

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Α. ΔΑΜΙΡΗ

Mε αύξηση των περιπολιών, των προληπτικών ελέγχων και των προσαγωγών στην Αστυνομική Διεύθυνση θα προσπαθήσει ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου  ΑνδρέαςΔαμίρης, να προστατέψει τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από κλοπές και διαρρήξεις,  για να εμπεδώσει  αίσθημα  ασφάλειας στους πολίτες. Με προληπτικούς ελέγχους και συνεργασία με το δήμο θα προσπαθήσει να μειώσει τα τροχαία θανατηφόρα ατυχήματα, με στόχο να μην υπάρξει άλλος νεκρός. Αυτά είναι τα δύο μεγάλα στοιχήματα, που θέτει ο επικεφαλής της αστυνομίας , ο οποίος  ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του από τη Δευτέρα.

Ασφάλεια

Οι περισσότερο επιβαρημένες περιοχές σε  κλοπές και διαρρήξεις είναι ο  Κάμπος, οΚαρφάς, ο Αγ. Γιάννης και ο Λιλικάς, κυρίως τη χειμερινή περίοδο που τα σπίτια είναι κλειστά. Σ’ αυτές τις περιοχές θα αυξηθούν τα μέτρα πρόληψης, τα οποία θα ενταθούν σε όλη τη Χίο.

«Εκεί  και στον κεντρικό ιστό της πόλης, θα αυξήσουμε τις ημερήσιες και νυχτερινές περιπολίες με αυτοκίνητα,  θα κάνουμε προληπτικούς ελέγχους και προσαγωγές υπόπτων. Θα επιδιώκουμε να βλέπουν οι επίδοξοι διαρρήκτες ότι είμαστε παρόντες για  να ακυρώνουν τα σχέδια τους. Θα βασιστούμε στην προληπτική δράση,  γιατί στην επέμβαση και την καταστολή  των πράξεων δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα», προσθέτει.

Μείωση ατυχημάτων

Θα ενταθούν  οι έλεγχοι στο οδικό δίκτυο  και θα καταβληθεί προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος της αγοράς και εγκατάστασης ειδικών καμερών στους κόμβους, με τη συνεργασία του δήμου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ