28.8.2012 16:37

Νοσηλευτική ανάσα

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ

 
Από την πρώτη Σεπτεμβρίου 2012 έως και τις 31 Μαρτίου 2013 η νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου ενισχύεται με την προσθήκη  τεσσάρων νοσηλευτών   που θα διαθέσει ο σύλλογος Καρκινοπαθών, από τους συμβασιούχους υπαλλήλους που προσέλαβε για την εφαρμογή του προγράμματος «Κατ’ οίκον νοσηλείας» κοινωφελούς εργασίας για την καταπολέμηση της ανεργίας, υπό την αιγίδα του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.
Η σύμβαση
Το μνημόνιο συνεργασίας έχει υπογραφεί και οι νοσηλευτές θα καλύπτουν πρωτίστως ανάγκες των καρκινοπαθών που περιθάλπονται στην Παθολογική κλινική, με επέκταση της φροντίδας  και σε άλλους ασθενείς, όταν υπάρχουν δυνατότητες, μετά την ολοκλήρωση των καθημερινών καθηκόντων περίθαλψης των καρκινοπαθών.                                                                                                                Στην συνάντηση  των τριών φορέων ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες  της συνεργασίας. Περιστασιακά θα διατίθενται στο νοσοκομείο και οι ψυχολόγοι του συλλόγου, αν κατά περίπτωση απαιτείται και ψυχολογική υποστήριξη των νοσηλευόμενων καρκινοπαθών.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ