18.5.2019 11:54

Νομικό Πρόσωπο: Αριθμός ρεκόρ επισκεπτών για το Chios Tango

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τρίτο διεθνές φεστιβάλ αργεντίνικου τάνγκο 3rd Chios Tango Encuentro που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας από τις 1 έως τις 5 Μαΐου. Το φεστιβάλ διοργάνωσαν το Σωματείο Καλλιτεχνικές και Αθλητικές Δράσεις Χίου ΧΙΟΣ ΤΑΝΓΚΟ και το ΝΠΔΔ Δήμου Χίου. Την φετινή χρονιά σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών καθώς το νησί επισκέφτηκαν διακόσιοι περίπου χορευτές –αριθμός ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνει και τους συνοδούς τους-  από δεκατρείς χώρες του κόσμου (Αργεντινή, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία, Αίγυπτο, Λίβανο, Κύπρο και φυσικά Ελλάδα) προσφέροντας  σημαντικό όφελος τους επαγγελματίες εστίασης και σίτισης αλλά και συνολικά σε όλους τους κλάδους που εμπλέκονται με τον τουρισμό, τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

Οι  επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βραδιές αργεντίνικου ταγκό πλαισιωμένες με show από maestros παγκοσμίου φήμης, μουσικοχορευτική και θεατρική παράσταση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, αλλά και  εκδρομές και περιηγήσεις στην Χίο με στόχο την προβολή των κορυφαίων προορισμών του νησιού που συνδέονται άρρηκτα με την παράδοση και την ιστορία μας. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οργανωμένες εκδρομές στα Μαστιχοχώρια, την Λαγκάδα και τον Κάμπο της Χίου με επίσκεψη στα αρχοντικά Αργέντικο και Citrus, ξενάγηση στο κάστρο της Χίου και εκδηλώσεις στο Μουσείο Μαστίχας αλλά και περιηγήσεις στην πόλη της Χίου.  

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ