7.4.2014 11:24

«Νησιωτική πολιτική και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στα νησιά»

Οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των 20 ελληνικών νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ελλάδος θα συμμετάσχουν στην 35η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης  Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), την οποία φιλοξενεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην Σκιάθο, το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, με την παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, βουλευτών  νησιωτικών περιοχών και των τοπικών αρχών.

Στην Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν τα θέματα:

α) «Νησιωτική πολιτική και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στα νησιά» με εισηγητή τον κ. Νίκο Ζωίδη, Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,

β)  «Ανάπτυξη κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά - Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύου λιμανιών κρουαζιέρας» με εισηγητές τους κ. Νικήτα Δολαψάκη, Αντιπρόεδρο Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και τέως Πρόεδρος Ε.Ο.Α.Ε.Ν., κ. Ανδρέα Παντελιό, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Α.N., κα Θέκλα Καμμένου, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μαγνησίας και κα Κρύση Παλάση, από την CTM Hellas International Cruise Consultants και γ) «Προβλήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων μικρών νησιών», με εισηγήτρια την Υφυπουργό Υγείας κα Ζέτα Μακρή.  

Επίσης θα συζητηθούν θέματα όπως η συμμετοχή του ΕΟΑΕΝ και των Επιμελητηρίων μελών του στην Δ.Ε. Έκθεση  «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014, με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα (Αθήνα 02-06/06/2014), ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ΕΟΑΕΝ έτους 2013, καθώς επίσης θέματα που απασχολούν τις νησιωτικές περιοχές και την επιχειρηματική δραστηριότητα στα νησιά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ