7.4.2014 11:24

«Νησιωτική πολιτική και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στα νησιά»

Οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των 20 ελληνικών νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ελλάδος θα συμμετάσχουν στην 35η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης  Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), την οποία φιλοξενεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην Σκιάθο, το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, με την παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, βουλευτών  νησιωτικών περιοχών και των τοπικών αρχών.

Στην Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν τα θέματα:

α) «Νησιωτική πολιτική και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στα νησιά» με εισηγητή τον κ. Νίκο Ζωίδη, Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,

β)  «Ανάπτυξη κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά - Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύου λιμανιών κρουαζιέρας» με εισηγητές τους κ. Νικήτα Δολαψάκη, Αντιπρόεδρο Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και τέως Πρόεδρος Ε.Ο.Α.Ε.Ν., κ. Ανδρέα Παντελιό, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Α.N., κα Θέκλα Καμμένου, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μαγνησίας και κα Κρύση Παλάση, από την CTM Hellas International Cruise Consultants και γ) «Προβλήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων μικρών νησιών», με εισηγήτρια την Υφυπουργό Υγείας κα Ζέτα Μακρή.  

Επίσης θα συζητηθούν θέματα όπως η συμμετοχή του ΕΟΑΕΝ και των Επιμελητηρίων μελών του στην Δ.Ε. Έκθεση  «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014, με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα (Αθήνα 02-06/06/2014), ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ΕΟΑΕΝ έτους 2013, καθώς επίσης θέματα που απασχολούν τις νησιωτικές περιοχές και την επιχειρηματική δραστηριότητα στα νησιά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ