23.3.2016 17:01

Νίκησαν τον νόμο της βαρύτητας (BINTEO)

Σε ένα μοναδικό σόου που αντίστοιχο του δεν έχει πραγματοποιηθεί ξανά στο νησί η DAP  έβαλε τις βάσεις και μύησε το χιώτικο κοινό σε ένα κόσμο διαφορετικό, στον κόσμο του pole , του aerial hoop, και των  Parthner acrobatics.

Σε μια μουσικοκινητική χορευτική παράσταση, το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια της οποίας είχε η Μαργαρίτα Καμαράτου, ιδιοκτήτρια της σχολής  D' art Point, οι μαθητές της και η ίδια έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό καταφέρνοντας να συνδυάσουν αξεγάδιαστα, τη μουσική, τον χορό, τη γυμναστική και  τα ακροβατικά, κρατώντας άσβεστο το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και την ανάσα του, λόγω της επικινδυνότητας κάποιων ασκήσεων.

Ένα μικρό κορίτσι έχει άπιαστο όνειρο να γίνει χορεύτρια κι αυτό της το όνειρο μετά από πολλές περιπλανήσεις καταφέρνει να το πραγματοποιήσει θεατές παρακολούθησαν το όνειρο του παιδιού, από την αρχή, πέρασαν μαζί του όλα τα στάδια και τις περιπλανήσεις μέχτι την ενηλικίωση και την εκπλήρωση του ονείρου. Το κορίτσι έγινε μια τέλεια χορεύτρια

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ