14.6.2016 14:11

Νερό με δόσεις και στα Θυμιανά

Η ΔΕΥΑΝ ΧΙΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

 Σε πρόγραμμα εκ περιτροπής χρήσης νερού, που ούτως ή άλλως ισχύει για την πόλη της Χίου μπαίνουν και τα Θυμιανά,με σχετική απόφαση της ΔΕΥΑ Χίου.

Αιτία όπως όλα δείχνουν, είναι η χαμηλή παροχή νερού από τις πηγές Σκλαβιών, γεγονός που αναγκάζει την ΔΕΥΑΝ Χίου να πάρει μέτρα περιορισμού στη χρήση.

Έτσι, από την Παρασκευή 17/06/2016 το πόσιμο νερό στις κοινοτικές βρύσες των Θυμιανών θα είναι διαθέσιμο κατά τα διαστήματα 7.00-11.00 π.μ. και 6.00-8.00 μ.μ. καθημερινά.         

«Είμαστε βέβαιοι ότι κατανοείτε την αναγκαιότητα του μέτρου  αυτού, με το οποίο προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την επάρκεια του  πόσιμου νερού και την ικανοποιητική λειτουργία του δικτύου καθ’ όλο το διάστημα του δύσκολου καλοκαιριού που επέρχεται και αναμένουμε ότι σ’ αυτή μας την προσπάθεια θα συνεισφέρετε και εσείς αποφεύγοντας κάθε είδους σπατάλη στην κατανάλωση του πόσιμου νερού», αναφέρει στην σχετική της απόφαση η ΔΕΥΑΝ Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ