2.8.2018 14:17

Νέος κυνηγετικός Σύλλογος: «Χαιρετίζουμε τη μείωση του κυνηγιού της πέρδικας»

Την απόφαση του Υπ. Περιβάλλοντος να μειώσει τον αριθμό των εξόδων για το κυνήγι της Πέρδικας από 22 σε 16 χαιρετίζει εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φίλοι του ενδημικού θηράματος» ο Γ. Πατάπης.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπ. Περιβάλλοντος για την νέα ρυθμιστική κυνηγίου σχετικά με την μείωση των επιτρεπόμενων ημερών θήρας της νησιώτικης πέρδικας στη Χίο από 22 σε 16!!  Αυτό είναι ένα λιθαράκι μπροστά στις 9 εξόδους (καθεστώς Μυτιλήνης  και Λήμνου) που ζητάει μεγάλο ποσοστό  Χιωτών κυνηγών, ο  νεοσύστατος Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Χίου ‘’Φίλοι του ενδημικού  θηράματος’’, και θέλω να πιστεύω μεγάλο ποσοστό από τους πολίτες της Χίου, καθώς είναι ακράδαντη η πεποίθηση μας ότι δικαίωμα να εκφράζουν την αγωνία τους για τη  χλωρίδα την  πανίδα και γενικά το περιβάλλον της Χίου μας έχουν ΟΛΟΙ οι πολίτες.

Ευελπιστούμε ότι θα τηρηθεί  για το κυνηγετικό έτος 2018-19  αυτή η απόφαση . Πρέπει ο κόσμος της Χίου και όχι μόνο να καταλάβει ότι το ενδημικό θήραμα δεν είναι  για την κάρπωση και την ευχαρίστηση μόνο της κυνηγητικής οικογενείας αλλά είναι  δικαίωμα  και ευχαρίστηση όλων των Χιωτών και όχι μόνο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι  οι τεκμηριωμένες προτάσεις μας  βασισμένες πάνω σε όλες τις σύγχρονες επιστημονικές απόψεις ορθής διαχείρισης άγριας ζωής, έκαναν  τους  φορείς του Δημοσίου και το Υπ. Περιβάλλοντος να αφουγκραστούν  αυτή την δίκαιη έκφραση αγωνίας μας».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ