13.2.2015 11:53

Νέος διευθυντής στο Αργέντικο

Τα καθήκοντά του ανέλαβε  ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου Argentikon Luxury Suites στη Χίο, Νικόλαος Γ. Παντελούκας.

Ο κ. Ν. Γ. Παντελούκας διετέλεσε Διευθυντής σε Ξενοδοχεία της Grecotel και του ομίλου Divanis Hotels και από το 1998 έως το 2014 ήταν Γενικός Διευθυντής στο Ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS του ομίλου  Chandris  Hotels  and  Resorts  στη Χίο.

Στόχος του είναι, αξιοποιώντας την εμπειρία του και την τεχνογνωσία του, να διασφαλίσει και να μεγιστοποιήσει την ποιότητα των υψηλών προδιαγραφών παροχής υπηρεσιών και της άψογης φιλοξενίας και να ενδυναμώσει την ανταγωνιστικότητα του Ξενοδοχείου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

To Argentikon Luxury Suites είναι ένα παραδοσιακό και συγχρόνως μοντέρνο ξενοδοχειακό συγκρότημα, που αποτελείται από πέντε  ψηλοτάβανα ,  πέτρινα ,  παραδοσιακά  κτίρια,  το  παλαιότερο χρονολογείται  από  το  1550 μ.Χ , στα οποία  στεγάζονται  8 πολυτελείς σουίτες με τον  μοναδικό  συνδυασμό  της κλασσικής  αισθητικής και των σύγχρονων  παροχών  και  ανέσεων,  σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον ηρεμίας και  χαλάρωσης έκτασης 32 στρεμμάτων.

Το   συγκρότημα  διαθέτει  εστιατόριο , μπαρ , πισίνα , sauna , γυμναστήριο ,  υπηρεσία  massage  και  αίθουσα  πολλαπλών  χρήσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ