6.7.2012 14:56

Νέος Βρεφονηπιακός σταθμός από το Δήμο Χίου

 
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση και έχοντας ,ως δεδομένο, τα αυξημένα αιτήματα των γονέων για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, αλλά και της ΔΗ.ΚΕ.Χ, βρίσκεται στο στάδιο διερεύνησης κατάλληλων κτιριακών εγκαταστάσεων για τη σύσταση και λειτουργία ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού, στο πλαίσιο του κοινωφελούς χαρακτήρα της ΔΗ.ΚΕΧ.
     Ο νέος παιδικός σταθμός θα πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές στην πρώτη φάση λειτουργίας του, θα είναι με χαμηλά τροφεία και αμέσως μετά θα ενταχθεί στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, ώστε να συμμετέχουν δωρεάν τα νήπια και βρέφη, μέσω της ΕΕΤΑΑ.
     Για το λόγο αυτό εχει συσταθεί ειδική επιτροπή με το κατάλληλο προσωπικό από τη  ΔΗ.ΚΕ.Χ., η οποία έχει ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ