27.12.2012 10:11

Νέος αξονικός για τη νέα πτέρυγα

- ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ 450.000 ΕΥΡΩ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ

Μια πάγια ανάγκη, στη συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών που παρέχει, έρχεται να καλύψει ο διαγωνισμός του «Σκυλίτσειου» για την προμήθεια νέου Αξονικού Τομογράφου (16 τομών).
 
Στην προκήρυξη που δημοσιεύεται σήμερα και απευθύνεται σε ελληνικές, ευρωπαϊκές και εταιρίες από τρίτες χώρες, ζητείται να κατατεθούν άμεσα οι προσφορές του προκειμένου ο νέος Αξονικός που θα επιλεγεί να δουλέψει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2013 και μάλιστα στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί στη νέα πτέρυγα.
 
«Ο διαγωνισμός είναι διεθνής και τα χρήματα που έχουν προβλεφθεί για την αγορά θα δοθούν μέσα από το ΕΣΠΑ. Το Γενάρη θα έχουμε τις προσφορές και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν και θα επιλεγεί η εταιρία που θα αναλάβει την τοποθέτησή του», υπογραμμίζει στον «π» ο διοικητής του Νοσοκομείου, Παντ. Μπουμπάρης.
 
Η λειτουργία του νέου Αξονικού από το επιτελείο της Ακτινολογικής Κλινικής θα προσφέρει νέες διεξόδους και θα αναβαθμίσει το επίπεδο και τις επιλογές των παρεχόμενων υπηρεσιών του «Σκυλίτσειου».
 

Στο βάθος ... μαγνητικός
Κανείς δεν κρύβει ότι «διακαές» αίτημα του Νοσοκομείου ήταν και παραμένει  η αγορά και μαγνητικού τομογράφου. Ως προς την προοπτική αυτή οι εξελίξεις μπορεί σύντομα να είναι ευχάριστες, καθώς αναζητείται ήδη από τη Διοίκηση το χρηματοδοτικό πλαίσιο για την προμήθεια του. «Είναι αλήθεια πως τον θέλουμε και τον χρειαζόμαστε.
 
Πιστεύω σύντομα να έχουμε κάτι περισσότερο να πούμε πάνω σε αυτό», αναφέρει ο κ. Μπουμπάρης, τηρώντας προς το παρόν μια διακριτική αισιοδοξία στο ενδεχόμενο, χωρίς να κρύβει ότι οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ