10.4.2014 12:40

Νέοι δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί σε Κάμπο και Βροντάδο

30 επιπλέον οικογένειες, φτάνοντας συνολικά τις 70, θα εξυπηρετούνται από την επόμενη περίοδο στη νέα πτέρυγα του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή του Τάλλαρους στον Κάμπο.

Οι εργασίες επισκευής και διαμόρφωσης της προσθήκης του κτιρίου του πρώην Κ.Ε.Κ  βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εξυπηρέτηση ωφελουμένων μητέρων – Εναρμόνιση στην οικογενειακή ζωή».

«Το έργο ολοκληρώνεται μέσα σε ενάμιση μήνα από την ημέρα έναρξης των εργασιών και ακολουθούνται πιστά οι όροι και οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον αρχιτέκτονα», δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Χ Μιχάλης Κοντούδης.

Στο Βροντάδο

Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες επισκευής και μετατροπής σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του κτιρίου που έχει ενοικιασθεί στην περιοχή των Τριών Μύλων Βροντάδου, πρώην Internet coffee.

Το έργο μπορεί να ενταχθεί στο ίδιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με αυτό του Βρεφονηπιακού του Κάμπου, αλλά η ΔΗ.Κ.Ε.Χ θα προσπαθήσει να το εντάξει

στο νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ο Μ. Κοντούδης θα έχει επαφή με το διευθυντή της Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Β. Αιγαίου, Γιώργο Πλακωτάρη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ