10.4.2014 12:40

Νέοι δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί σε Κάμπο και Βροντάδο

30 επιπλέον οικογένειες, φτάνοντας συνολικά τις 70, θα εξυπηρετούνται από την επόμενη περίοδο στη νέα πτέρυγα του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή του Τάλλαρους στον Κάμπο.

Οι εργασίες επισκευής και διαμόρφωσης της προσθήκης του κτιρίου του πρώην Κ.Ε.Κ  βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εξυπηρέτηση ωφελουμένων μητέρων – Εναρμόνιση στην οικογενειακή ζωή».

«Το έργο ολοκληρώνεται μέσα σε ενάμιση μήνα από την ημέρα έναρξης των εργασιών και ακολουθούνται πιστά οι όροι και οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον αρχιτέκτονα», δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Χ Μιχάλης Κοντούδης.

Στο Βροντάδο

Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες επισκευής και μετατροπής σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του κτιρίου που έχει ενοικιασθεί στην περιοχή των Τριών Μύλων Βροντάδου, πρώην Internet coffee.

Το έργο μπορεί να ενταχθεί στο ίδιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με αυτό του Βρεφονηπιακού του Κάμπου, αλλά η ΔΗ.Κ.Ε.Χ θα προσπαθήσει να το εντάξει

στο νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ο Μ. Κοντούδης θα έχει επαφή με το διευθυντή της Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Β. Αιγαίου, Γιώργο Πλακωτάρη.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ