2.1.2017 13:14

Νέο περιστατικό παραβατικότητας για ένα κινητό

Ανυποψίαστα γυρνούσε στο σπίτι της ανήμερα Πρωτοχρονιάς η νεαρή Τζένη. Λίγο πριν τις 22.00 στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, στο ύψος της Ατσικής, μιλούσε στο κινητό με μια φίλη της. Η συνομιλία ξαφνικά διακόπηκε και τη διαδέχτηκαν ουρλιαχτά. Η φίλη της ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της.

«Μόλις τη βρήκαμε ήταν αναστατωμένη. Μας είπε ότι άκουγε τα βήματα πίσω της αλλά δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι θα ακολουθούσε», περιγράφει η μητέρα της, Ρούλα Αγγελίδου, το περιστατικό. Δυο μελαμψοί άνδρες την πλησίασαν, της έκλεισαν το στόμα και της απέσπασαν το κινητό, ρίχνοντας την κάτω. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι περισσότερο αλλά από τότε παραμένει αναστατωμένη.»

Η νεαρή πρωταθλήτρια του καράτε προσπάθησε να φέρει αντίσταση αλλά δεν πρόφτασε. Οι δυο αλλοδαποί απομακρύνθηκαν τρέχοντας μόλις της πήραν απ’ τα χέρια το κινητό.

Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση στην Αστυνομία. «Εκεί άκουσα έκπληκτη τον αστυνομικό να μου λέει αν σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση. Μας είπε ότι πηγαίνουν κι άλλοι στην Αστυνομία αλλά τελικά δεν καταθέτουν μηνύσεις. Είναι υποχρέωση μας. Η εποχή της αθωότητας πέρασε και για την κοινωνία μας και πρέπει οι γονείς τουλάχιστον να μην αφήνουμε ατιμώρητα περιστατικά. Είναι πολύ οδυνηρό να σε ενημερώνουν ότι το παιδί σου δέχτηκε επίθεση και να μην γνωρίζεις τι του συνέβη», συμπληρώνει η κ. Αγγελίδου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ