17.1.2013 14:27

Νέο κρούσμα ζωοκλοπής

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ 4 ΧΟΙΡΟΥΣ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΥΚΟΥΣΗ

Έντονη ανησυχία στους κατοίκους της χιακής υπαίθρου συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχόμενα κρούσματα ζωοκλοπών σε βάρος κτηνοτρόφων αλλά και απλών πολιτών.

Το πρωί της Τετάρτης ιδιοκτήτης στάβλου με χοίρους στον Άγιο Γεώργιο Συκούση, ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς πηγαίνοντας να ταΐσει τα ζώα βρήκε σπασμένες τις πόρτες και πλημμύρα αίματος στο δάπεδο.

Όπως έγινε αντιληπτό λίγη ώρα αργότερα άγνωστοι έχοντας εισβάλει το βράδυ μέσα στο χώρο που φυλάσσονταν τα ζώα, επέλεξαν από τα 7 τα 4 μικρότερα και αφού πρώτα τα σφαγίασαν επί τόπου, τα τεμάχισαν και έφυγαν.

Μάλιστα οι δράστες άφησαν απομηνάρια της δράσης τους μέσα στον σταύλο αφού υπήρχαν κομματιασμένα τμήματα των άτυχων ζώων διάσπαρτα σε διάφορα σημεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του χρόνου το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το 8ο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, προσθέτοντας μία ακόμη παράμετρο στις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης στον κοινωνικό ιστό του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ