28.2.2022 9:53

Nέο e-learning σεμινάριο στο tetedu.gr

"Αναγνώριση και διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής"

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του «Κέντρου Παιδιού και Εφήβου» διοργανώνει ασύγχρονο, διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Αναγνώριση και διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής».

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους/τελειόφοιτους σχολών Προσχολικής αγωγής, ψυχολογίας, επιστημών υγείας και κοινωνικών επιστημών που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε ανάλογα πλαίσια: Παιδαγωγοί, Νηπιαγωγοί, φοιτητές/-τριες ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ προσχολικής αγωγής, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Νοσηλευτές.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα βασικά χαρακτηριστικά των ζητημάτων συμπεριφοράς στα πλαίσια της φυσιολογικής ανάπτυξης των παιδιών 2-6 ετών καθώς και στα πλαίσια συγκεκριμένων δυσκολιών , όπως οι Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος- ΔΑΦ, η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας- ΔΕΠΥ και συναισθηματικού τύπου δυσκολίες.

Επιπλέον, προσεγγίζονται οι βασικές αρχές και καλές πρακτικές διαχείρισης των ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής.

Ημερομηνία: Διαθέσιμο από 4/2/2022

Τόπος: Διαδικτυακή, ασύγχρονη εκπαίδευση στην πλατφόρμα www.tetedu.gr

Δομή εκπαιδευτικού: 9 βιντεοσκοπημένες εισηγήσεις και μια δοκιμασία αξιολόγησης πολλαπλών επιλογών

Κόστος: 130,00 ευρώ

Εγγραφές και πληροφορίες ΕΔΩ -> tetedu.gr

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης

tete.kpechios.org
Τηλ. 2105731581

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ