28.8.2013 15:12

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης

Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι και μέσα σε λίγα λεπτά ένα ασθενοφόρο έφτασε έξω από την οικεία του. Οι τραυματιοφορείς μπήκαν στο διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη και διαπίστωσαν ότι δεν ήταν στη ζωή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, βρήκαν γύρω από τον Μιχάλη Ασλάνη πεσμένα κουτιά με φάρμακα και αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα για το αίτιο του θανάτου.

Οι αρχές δε γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια. Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Ασλάνης είχε πέσει θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες εξαφανίστηκαν

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ