Κοινωνία

30/1/15 10:50

τελ. ενημ.: 31/1/15 10:44

Νέες κατολισθήσεις και ανάσυρση αυτοκινήτου [ΒΙΝΤΕΟ]

Με κατολισθήσεις στην περιοχή του Μερσινιδίου αλλά και σε διάφορες περιοχές του βόρειου τμήματος του νησιού συνεχίστηκαν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί.

Ο δρόμος του Μερσινιδίου στις 01:30 της Παρασκευής. Πέτρες, φερτές ύλες και λάσπη καθιστούσαν τη διέλευση ιδιαίτερα επικίνδυνη. Όλα αυτά την ώρα που παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων της Βόρειας Χίου η Περιφέρεια παραμένει αμέτοχη. 

Στο Μερσινίδι και πάλι χωμάτινος όγκος αποκολλήθηκε από το βουνό καθιστώντας τη διέλευση των αυτοκινήτων ιδιαίτερα επικίνδυνη. Παρότι και πάλι η Περιφέρεια ειδοποιήθηκε νωρίς μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ο δρόμος ήταν σπαρμένος με πέτρες, χοντρό στρώμα λάσπης και το κυριότερο χωρίς καμία σήμανση.

Επιπλέον τα χωμάτινα μπάζα που είχαν εναποτεθεί τις προηγούμενες ημέρες στην άκρη του οδοστρώματος με τη νεροποντή και πάλι βρέθηκαν μέσα στον δρόμο.

Σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέχισε τις επιχειρήσεις της με σημαντικότερο συμβάν την ανάσυρση αυτοκινήτου από τον ποταμό Κοκκαλά το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Το αυτοκίνητο δεν φέρει πινακίδες ενώ είχε εναποτεθεί στην άκρη του χειμάρρου από την προηγούμενη πλημμύρα της Τρίτης. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση