2.11.2012 15:40

Νέα σύγκρουση Αμπαζή - ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Πανδαιμόνιο επικράτησε σήμερα κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στον Δήμο, αφού η πρόσκληση του αντιπροέδρου Στ. Μανόλη και όχι του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Χίου Γ. Αμπαζή, από το προεδρείο του συλλόγου ήταν αρκετή για να προκαλέσει την οξεία παρέμβαση του τελευταίου.

Ο Γ. Αμπαζής, μιλώντας από το βήμα της συνέλευσης κατήγγειλε τον Αλέκο Γαϊτάνο, λέγοντας ότι προτίμησε να προσκαλέσει τον ομοϊδεάτη του Στ. Μανόλη και όχι εκείνον ως πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ.

«Αυτόν τον συνδικαλισμό προτιμάει ο κ. Τσίπρας. Εγώ δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω. Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα δεν γίνομαι», είπε ο κ. Αμπαζής αποχωρώντας καταχειροκροτούμενος από μερίδα των παρισταμένων.

Στον αντίποδα ο Αλέκος Γαϊτάνος είπε ότι δεν προσκάλεσε κανέναν αφού η ανακοίνωση έκανε απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής όλων των συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων του νησιού.

Πυροσβεστικό ρόλο πάντως κλήθηκε να παίξει ο Λ. Τσακός ως πρόεδρος της συνέλευσης ζητώντας να επικρατήσει η λογική και η σύνεση. 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ