7.3.2013 19:12

Νέα παραλία στου Κασαπάκη

• ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ «ΛΥΚΟΥ»

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί η εντολή από την Τεχνική Υπηρεσία για την κατεδάφιση του αυθαίρετου δημοτικού ακινήτου, ταυτισμένου εδώ και δεκαετίες με τη στέγαση της πιτσαρίας «Λύκου». Μόλις ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές που έχουν κατατεθεί η εντολή θα είναι άμεσα να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες, καθώς πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να προχωρήσει εξίσου σύντομα τις διαδικασίες συνολικής ανάπλασης του χώρου, βάση του σχεδιαγράμματος που έχει καταρτιστεί και διακρίνεται στη φωτογραφία.

Στο χώρο προβλέπεται η δημιουργία 30 θέσεων στάθμευσης, πέτρινης πεζούλας με ξύλινα καθιστικά, ενώ στην παραλία θα οδηγεί ένα πέτρινο υπερυψωμένο πλακόστρωτο. Μέχρι σήμερα στο Δήμο δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν η παραλία θα παραμείνει ελεύθερη για το κοινό ή θα δοθεί, με διαγωνιστικές διαδικασίες, για εκμετάλλευση σε ιδιώτη. Ωστόσο καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια διαδικασίες και εργασίες να επισπευστούν, ώστε σε μεγάλο βαθμό η περιοχή να έχει αναβαθμιστεί το καλοκαίρι και να αποτελεί άλλη μια διέξοδο σε μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της πρωτεύουσας που αποφεύγουν τις μεγάλες μετακινήσεις για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ