5.6.2014 10:24

Νέα μέτρα ασφαλείας στο «Σκυλίτσειο»

Την εφαρμογή νέων μέτρων στον προαύλιο χώρου του Νοσοκομείου με σκοπό την ασφαλή και ευχερή διακίνηση των οχημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών και εργαζομένων ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα από τις αρχές του επόμενου μήνα στον αύλειο χώρο θα επιτρέπονται μόνο τα υπηρεσιακά οχήματα και οχήματα άλλων ειδικών κατηγοριών πολιτών. Το μέτρο αυτό σύμφωνα με τη διοίκηση, κρίνεται αναγκαίο για την απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου με απώτερο σκοπό, την ευχερέστερη διακίνηση των οχημάτων του ΕΚΑΒ, των οχημάτων εφοδιασμού, την ευχερή και ανεμπόδιστη πρόσβαση των πολιτών προς τα επείγοντα, αλλά και την ασφαλή διέλευση οχημάτων όπως της πυροσβεστικής σε έκτακτες περιπτώσεις.

Επιπλέον η διοίκηση κάνει γνωστό ότι θα κλείσει εντελώς η παλαιά πύλη και η πρόσβαση θα είναι δυνατή μόνο από τη νέα κεντρική πύλη. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα αξιοποιηθεί ο χώρος στάθμευσης απέναντι από το Νοσοκομείο που θα είναι έτοιμος σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ