4.2.2013 12:17

Νέα δομή εγκαινιάζει η ΔΗΚΕΧ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου (ΔΗΚΕΧ) θα προχωρήσει στη δημιουργία Κέντρου Απασχόλησης και Εκπαιδευτικής Στήριξης Παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες, το οποίο θα αποτελέσει μονάδα εκπαιδευτικής στήριξης παιδιών που φοιτούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) και αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.
Η εκπαιδευτική στήριξη των μαθητών που θα ενταχθούν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Εκπαιδευτικής Στήριξης Παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες θα πραγματοποιείται σε ειδικό χώρο, από ώρα 17:00 έως 21:00, την ευθύνη λειτουργίας του οποίου θα έχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου.
H ΔΗΚΕΧ καλεί εκπαιδευτικούς και ειδικότερα Φιλολόγους και Μαθηματικούς Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν με σύμβαση ανεξαρτήτων υπηρεσιών μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου, να καταθέσουν αίτηση μαζί με τα νομίμως επικυρωμένα αποδεικτικά που θα επικαλεστούν, στα γραφεία της ΔΗΚΕΧ (Δ/νση: Ριζαρίου και Πασπάτη, Χίος. Πληροφορίες 2271081106, υπόψη κα Μαρκέλλας Καρακωνσταντή) από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 έως και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ