24.6.2019 9:24

Νέα διοίκηση στον Σύλλογο Φίλων του Εμπορειού «Μαύρος Γιαλός»

Σε τακτική Γενική Συνέλευση προσήλθαν τα μέλη του Συλλόγου Φίλοι του Εμπορειού «Μαύρος Γιαλός», προκειμένου να προχωρήσουν σε αρχαιρεσίες για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου κι εξελεγκτικής επιτροπής.

Έπειτα από τη λήξη της διαδικασίας  έγινε το ΔΣ για την συγκρότηση σε σώμα τω 9 νεοεκλεγέντων και ομόφωνα αποφασίστηκε η παρακάτω διάταξη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής:

Θέση στο Δ.Σ.

Ονοματεπώνυμο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥΚΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ Γ.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΕΝΕΤΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚ.

ΤΑΜΙΑΣ

ΤΕΛΛΗ ΓΙΑΓΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝ.

ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 ΜΠΑΤΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΜΕΛΟΣ

 ΚΑΜΠΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

ΜΕΛΟΣ

ΚΑΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧ.

ΜΕΛΟΣ

ΝΤΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚ.

Εκλεγμένοι για εξελεγκτική επιτροπή

ΝΤΑΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΝΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΙΤΣΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

 

«Είναι αξιοσημείωτο και πολύ ενθαρρυντικό για όλους εμάς που ασχοληθήκαμε για  τη δημιουργία αυτού  του συλλόγου  η καθολική παρουσία των μελών στην Γενική συνέλευση , πράγμα που σε τέτοια έκταση, σπάνια συναντάς σε ΓΣ τοπικού συλλόγου. Αυτό αναδεικνύει την αγάπη προς την περιοχή και συνάμα  την αγωνία και την ανάγκη για βελτίωση της περιοχής στο βαθμό που αξίζει στην απείρου κάλλους ομορφιά της. Οι σύνεδροι συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα , ενημερώθηκαν από την προσωρινή διοίκηση για τα έως τώρα βήματα της αλλά και για τον προγραμματισμό και τις σκέψεις για τα επόμενα βήματα και δράσεις και αντάλλαξαν απόψεις εξέφρασαν απορίες και προτάσεις και το σημαντικότερο συμφώνησαν ότι για να προχωρήσει ο σύλλογος στο σωστό δρόμο και να έχουν επιτυχία οι στόχοι του πρέπει να είναι όλα τα μέλη ενωμένα και να δρουν μαζί δυναμικά και συντονισμένα .

Εμείς σαν διοίκηση σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας για τον τόπο μας και ευχόμαστε να είμαστε μια γροθιά και να αυξηθούμε ακόμα πιο πολύ, έτσι ώστε να καταφέρουμε μαζί όσο το δυνατό περισσότερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ