1.4.2014 17:49

Νέα άφιξη μεταναστών στα Καρδάμυλα

Τριάντα  μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή των «ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ».

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε για ύπαρξη πνευστής μηχανοκίνητης λέμβου, με ικανό αριθμό επιβαινόντωνστη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Χίου. Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ από ξηράς διεξήχθησαν έρευνες από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Καρδαμύλων, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλων.

Κατόπιν ερευνών, εντοπίστηκαν στην περιοχή 37 μετανάστες, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Η λέμβος η οποία φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους ανωτέρω, βρέθηκε κατεστραμμένη από το πλήρωμα του πλωτού περιπολικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, ενώ άπαντες οι συλληφθέντες πρόκειται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ