4.11.2013 11:04

Ναυτικό Λύκειο χωρίς… πλοιάρχους

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το θέμα των πληρώσεων των κενών στο ΕΠΑΛ Καρδαμύλων θίγει σε επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου με αφορμή την τοποθέτηση αναπληρωτών στη Χίο.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου το Υπουργείο διόρισε μόνο δύο Πλοιάρχους  την ίδια στιγμή που στη Χίο και συγκεκριμένα στο Ναυτικό Λύκειο Καρδαμύλων, στον Τομέα Πλοιάρχων δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ για να διδάξει τα μαθήματα ειδικότητας.

«Καταλαβαίνετε ότι με την ενέργεια σας αυτή κινδυνεύουν τα παιδιά μας να μην εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού; Πότε θα αναπληρώσουν – που τόσο κόπτεστε – τις χαμένες ώρες διδασκαλίας των δύο μηνών;

Θεωρείτε σωστό και δίκαιο σε ένα τόπο όπως τα Καρδάμυλα με την τόσο μεγάλη ναυτική παράδοση, και ιδιαίτερα την προσφορά των Καρδαμυλίων Ναυτικών και Εφοπλιστών, όπως οι οικογένειες ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ, ΓΕΜΕΛΟΥ, ΚΑΡΡΑ, ΛΙΒΑΝΟΥ, ΠΑΤΕΡΑ, ΤΣΑΚΟΥ, ΦΡΑΓΚΟΥ και πολλών άλλων, στην Ελληνική και Παγκόσμια Εμπορική Ναυτιλία να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης;», διερωτώνται οι γονείς. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ