12.7.2013 13:39

«Να σβήσει η φωτιά πριν φτάσει σπίτι μας»

Το Εργατικό Κέντρο Χίου συμμετέχει στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν. «Να σβήσουν την φωτιά πριν φθάσει στο σπίτι τους».

     Οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα και εν τέλει οι απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, οι συνεχείς επιστρατεύσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης και όλα όσα έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά τους, δε μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

1.500.000 Άνεργοι
450.000 Απλήρωτοι Εργαζόμενοι
6.000 Συμβασιούχοι Δημοσίου
3.500 Δημοτικοί Αστυνομικοί
2.500 Εργαζόμενοι της ΕΡΤ
2.400 Καθηγητές
2.200 Σχολικοί Φύλακες
……………………
Εσύ και εγώ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί ΟΛΟΙ
 

Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 στο πάρκο απέναντι από την Εθνική Τράπεζα στις 11.00 πμ 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ