7.9.2012 15:02

Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Επιστολή με την οποία ζητούν την καταβολή της πρώτης δόσης των δεδουλευμένων, για τους εργαζομένους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, ζητούν από την Γ.Γ. Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων πόρων Α. Δαλλαπόρτα με επιστολή τους ο πρόεδρος του ΙΝΕ/ΓΣΣΕ Α. Παπαντωνάκης και ο πρόεδρος του Ε.Κ. Χίου Α. Κώσταλος.
 
Στην επιστολή αναφέρουν:
 
"Αξιότιμη, κ. Άννα Δαλλαπόρτα,
Λόγο της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί  στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ιδιαίτερα  μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 18ης Αυγούστου παρακαλούμε να προβείτε στην άμεση καταβολή της 1ης Δόσης για το πρόγραμμα: Δημιουργία θέσεων απασχόλησης  σε τοπικό    επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα,  στην Περιφέρεια Βορείου  Αιγαίου - Νομός Χίου» με κωδικό ΜΙS 373899 το οποίο εντάσσεται  στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα   «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.
Όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν αποσταλεί με το αρ. πρωτ. 2.19770/6.4659 της 22/08/2012 έγγραφο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.
Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική για την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων των ωφελουμένων του προγράμματος και την ανακούφισή τους σε αυτές τις δύσκολές στιγμές για τους εργαζόμενους και για τον τόπο μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιανδήποτε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ