6.1.2019 20:53

«Να οικοδομήσουμε το μέλλον μας σε όσα συμβολίζει το Θείο Φως, την αλήθεια και την ειλικρίνεια»

Στη Σμύρνη βρέθηκε ο Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Κώστας Τρομπούκης προκειμένου να παραστεί στη λαμπρή εορτή των Θεοφανίων που τελέστηκε για ακόμα μια χρονιά στο λιμάνι της Σμύρνης. Στην τελετή παραβρέθηκε πλήθος πιστών που επισκέφτηκαν την μικρασιατική πόλη. Ο αγιασμός των υδάτων τελέστηκε από το Μητροπολίτη Σμύρνης, Βαρθολομαίο, ενώ προηγήθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Βουκόλου.

Σε σχόλιο του μετά το πέρας της τελετής το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ κ. Τρομπούκης, ανέφερε : «Σήμερα, ανήμερα των Θεοφανίων ευχόμαστε Θεία Φώτιση σε όλες και όλους. Ο χριστιανισμός γιορτάζει τον πνευματικό φωτισμό της ανθρωπότητας και το φως έχει έναν ανώτερο και ευγενή συμβολισμό. Συμβολίζει την αλήθεια, την ειλικρίνεια και την διαφάνεια, αρχές πάνω στις οποίες πρέπει να δομήσουμε το μέλλον της Πατρίδας μας. Από τον εορτασμό –σήμερα- στην Σμύρνη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Χρόνια πολλά!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ