22.5.2014 13:50

Να μη δημοσιευθεί η «ΚΥΑ»

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Να ζητηθεί από το Υπ. Παιδείας να μην δημοσιευτεί   η ΚΥΑ  που υποβαθμίζει τα σχολεία Καλλιμασιας και Νενήτων  από 6αθεσια σε 5αθεσια, αποφάσισε ομόφωνα η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου σημειώνοντας ότι η απόφαση του Υπουργείου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της χιακής εκπαιδευτικής κοινότητας και κοινωνίας, ενώ ζητούν να ληφθεί υπόψη η νησιωτικοτητα και η  ιδιαιτερότητα της περιοχής. 

«Η απόφαση αυτή  της ΔΕΠ, να κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο Χίου , στον πρόεδρο ΔΣ Χίου ( να μπει ως θέμα συζήτησης σε επόμενο ΔΣ) , στους βουλευτές Ν Χίου, στον Περιφερειάρχη Β Αιγαίου, στον αντιπεριφερειάρχη Χίου , στην περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης  Β Αιγαίου, στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χίου, στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων , σύλλογο δασκαλών και νηπιαγωγών και στα ΜΜΕ , προκειμένου να συμβάλουν όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια», αναφέρεται στη σχετική απόφαση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ