20.8.2015 9:47

Να λειτουργήσουν ξανά

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΕ ΒΟΛΙΣΣΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ

Την αναγκαιότητα λειτουργίας υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ σε Καρδάμυλα και Βολισσό αναδεικνύει με επιστολή του προς τον πρόεδρο των Ελληνικών Ταχυδρομείων ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ζητώντας την επαναλειτουργία των ταχυδρομείων.

 

«Οφείλω να επισημάνω ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν   τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ειδικά σε απομακρυσμένες ακριτικές περιοχές είναι πολλαπλές και πολύτιμες για μεγάλες κατηγορίες του πληθυσμού (συνταξιούχοι, ηλικιωμένοι, μόνιμοι κάτοικοι & επισκέπτες).

Δυστυχώς στη Χίο τα τελευταία χρόνια ζούμε μια διαρκή  υποβάθμιση αυτών των υπηρεσιών με συνεχές κλείσιμο Υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. γι’ αυτό και εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας.

Παρακαλώ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που οφείλει να διακατέχει έναν οργανισμό όπως τα ΕΛ.ΤΑ. να επανεξεταστεί αυτή η απόφαση και να επαναλειτουργήσουν τα Υποκαταστήματα Καρδαμύλων και Βολισσού», αναφέρει στην επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ