23.5.2022 12:26

Να κλείσει άμεσα η Σούδα ζητούν με εξώδικό τους οι κάτοικοι του Κάστρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγέλλουν drift αυτοκινήτων τις βραδινές ώρες και σύννεφα σκόνης τις πρωινές

Την άμεση απαγόρευση διέλευσης των οχημάτων, εντός μάλιστα 3 ημερών, ζητούν με εξώδικο που απέστειλαν στον Δήμο Χίου οι κάτοικοι του Κάστρου της Χίου, διαμαρτυρόμενοι για τα σύννεφα σκόνης που σηκώνονται στην περιοχή καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Χίου Γιώργος Μπελέγρης, επεσήμανε ότι οι κάτοικοι ζητούν την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας αφού καταγγέλλουν ότι πέρα από τα σύννεφα σκόνης που καταλήγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στα σπίτια τους, ακολουθεί και το βραδινό «μαρτύριο» με τη διεξαγωγή drift από νεαρούς οδηγούς.

Στο εξώδικό τους, οι κάτοικοι σημειώνουν ότι εκτός των άλλων, η χρήση του χώρου εγκυμονεί κινδύνους κατολίσθησης, για τα διερχόμενα και σταθμευμένα οχήματα αλλά και τους πεζούς, λόγω της κάκιστης κατάστασης του βορειοδυτικού τμήματος των χερσαίων τειχών του Κάστρου.

Παράλληλα δηλώνουν ότι δεν ανέχονται πλέον «κανένα ημίμετρο προσωρινής επέμβασης τύπου επίστρωσης με 3Α ή και πετρελαϊκό», όπως δηλαδή συνέβαινε τα περασμένα χρόνια, ζητώντας τον αποκλεισμό της Σούδας μέσω περίφραξης στα σημεία εισόδου – εξόδου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Σούδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ