21.10.2013 13:31

Να καλυφθούν τα κενά του ειδικού σχολείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου για τις τεράστιες ελλείψεις στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Χίου, ακολουθεί ανίστοιχη ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Επιτρόπων Ειδικής Αγωγής Χίου.
Στην ανακοίνωση οι γονείς αφού σημειώνουν πως δυο μήνες τώρα, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ως σήμερα το σχολείο παραμένει χωρίς       ειδικό επιστημονικό και  βοηθητικό προσωπικό και οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν ιδιώτες για την αναπλήρωση αυτών των κενών καταλήγουν: «  Γιατί εισπράττουμε εμείς και τα παιδιά μας αυτήν την πολιτική της αδιαφορίας και εγκατάλειψης; Γιατί υπονομεύεται ο δωρεάν χαρακτήρας της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στον ακριτικό νομό μας που μαστίζεται κι αυτός από ανεργία και ανέχεια; Αναμένουμε σαφή απάντηση και άμεση λύση στη διεκδίκηση αξιοπρεπούς διαβίωσης, εκπαίδευσης, υποστήριξης των παιδιών μας που είναι μαθητές με ιδιαίτερες ικανότητες αλλά και ειδικές ανάγκες». 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ