26.10.2019 19:13

Να δοθεί επιπλέον επίδομα στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο Βόρειο Αιγαίο

Το Σάββατο 26/10, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου κ. Ιωάννης Αραμπατζής, μαζί με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Απέσσο και τον γραμματέα κ. Γεώργιο Αμέντα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου, συναντήθηκαν με τον κ. Νότη Μηταράκη, Βουλευτή Χίου και Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Βουλευτή Χίου, στους οποίους τέθηκαν θεσμικά και υπηρεσιακά αιτήματα των αστυνομικών.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που έχει επιφέρει η μεταναστευτική κρίση στις αστυνομικές υπηρεσίες και στις  τοπικές κοινωνίες. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η πρόταση για οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών που υπηρετούν με οργανική θέση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, είτε με τη μορφή τακτικού μηνιαίου επιδόματος είτε ως έκτακτο επίδομα διαχείρισης κρίσεως, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.

Από την πλευρά τους οι κ. Βουλευτές  αναγνώρισαν την προσφορά των αστυνομικών στις τοπικές κοινωνίες και στη συνολική διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο έργο μας, δηλώνοντας τη στήριξή τους στην υλοποίησή των αιτημάτων μας.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ