24.7.2012 12:00

Μπλάκ άουτ στο Μικέ

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Ο ΜΙΚΕΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

 
Δημόσιο χαρακτήρα πήρε από την Πέμπτη το βράδυ η διαμάχη της εταιρίας ηχοληψίας Focus, με τον πρόεδρο του  Νομικού Προσώπου του δήμου Μ. Γιαννάρα.
H εταιρεία που κάλυπτε ηχητικά την συναυλία μαθητικών σχημάτων που οργάνωσε στην τάφρο του Φρουρίου ο Σύλλογος των Εθελοντών για την διάσωση του Κάστρου, έκλεισε  τα μικρόφωνα και έσβησε  τα φώτα εμποδίζοντας έτσι  τον  πρόεδρο του νομικού προσώπου του δήμου να απευθύνει χαιρετισμό στο ακροατήριο, πρώτον επειδή ο οργανισμός τους  οφείλει πολλά χρήματα από παλιότερες συνεργασίες και δεύτερον εκφράζοντας τη δυσφορία της για την τακτική που ακολουθεί ο Πολυοργανισμός στις συμφωνίες του.
 
Η αντίδραση
Τα μέλη του συλλόγου των εθελοντών διαμαρτυρήθηκαν εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι μια αντιπαράθεση έλαβε δημόσιες διαστάσεις, η εταιρία επικαλέστηκε μπλακ άουτ, όμως τελικά ο κ. Γιαννάρας μίλησε εκτός μικροφώνου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ