13.11.2015 9:51

«Μπέρδεψαν» στα Καρδάμυλα

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Τη σολομώντεια λύση σε ένα δύσκολο και ευαίσθητο ζήτημα που έχει προκύψει στο Νηπιαγωγείο Καρδαμύλων ανάμεσα στη σχολική κοινότητα και την μέχρι πρότινος καθαρίστρια τους σχολείου καλείται να λύσει η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Χίου στην επόμενη συνεδρίαση της.

Η σύμβαση των δυο καθαριστριών στα Καρδάμυλα είχε λήξει και ο δήμος ακολουθώντας όλο το τυπικό της διαδικασίας προκήρυξε τις δυο θέσεις. Όπως κατατέθηκε από τη σχολική κοινότητα, υπήρχαν παράπονα από την απόδοση και την εργασία μίας εκ των δυο καθαριστριών γι αυτό και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση της.

Το εξώδικο

Σε απάντηση αυτής της εξέλιξης η καθαρίστρια που αποκλείστηκε, απέστειλε εξώδικο στον Δήμο Χίου, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στη Σχολική Επιτροπή. «Το τυπικό της διαδικασίας τηρήθηκε κατά γράμμα. Δεν συντρέχει λόγος, ούτε έχει γίνει κάτι παράτυπα. Για το ουσιαστικό θα ακούσουμε ξανά τις δυο πλευρές, την καθαρίστρια και τη διεύθυνση του σχολείου και θα αποφασίσουμε τα δέοντα» είπε στον «π» ο Γ. Καρίβαλης , πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου Χίου.

Το ζητούμενο βέβαια είναι να ξεπεραστεί όσο πιο ανώδυνα γίνεται η κατάσταση που έχει δημιουργήσει εμπλοκή στην καθαριότητα του σχολείου, το οποίο παραμένει με μια καθαρίστρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ