24.5.2012 11:12

Μπερδέματα «δια Βίου»

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΑΓΩΓΗ ΣΤ. ΒΙΟΥ ΚΑΤΑ ΕΛ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

 
Μετά τις πολιτικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις, στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται το σήριαλ της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Χίου. Συγκεκριμένα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου εξετάστηκε η αγωγή που κατέθεσε ο υπεργολάβος του έργου, Στ. Βίος, κατά του τέως διοικητή του «Σκυλιτσείου», Ελ. Παπαϊωάννου, για συκοφαντική δυσφήμηση.
 
«Δια Βίου πτέρυγα»
Η παραπάνω έκφραση που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Παπαϊωάννου για να χαρακτηρίσει την καθυστέρηση που παρατηρούνταν- κι ακόμη παρατηρείται- στην ολοκλήρωση του έργου της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου στάθηκε η αφορμή για τον Στ. Βίο να καταθέσει αγωγή για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του, εναντίον του κ. Παπαϊωάννου.
 
Έπεται και συνέχεια
Ίσως η συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Βίου να εμπεριείχε μια προσπάθεια από μέρους του να ασκήσει πίεση στον τότε διοικητή του «Σκυλιτσείου»  να χαμηλώσει τους τόνους. Αν θα φτάσει μέχρι την εκδίκαση της ή αν ήταν μια κίνηση για τις εντυπώσεις και μόνο,  θα αποδειχθεί σήμερα στο Ειρηνοδικείο, όπου αναμένεται μέσω των δικηγόρων των δυο πλευρών να κατατεθούν οι απόψεις τους, εφόσον προχωρήσει η διαδικασία. Για την ιστορία πάντως μάρτυρες υπέρ του κ. Παπαϊωάννου θα είναι τα συνδικαλιστικά σωματεία εργαζομένων και γιατρών στο Σκυλίτσειο», ο ΣΕΣΝΟΧ και ο ΣΥΝΟΧΙ και ο τότε αναπληρωτής διοικητής Γ. Γεωργιόπουλος ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο και ο κ. Παπαϊωάννου να προχωρήσει σε κατάθεση αγωγής κατά του κ. Βίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ