12.10.2015 14:55

«Το μωρό εάν δεν φωνάξει δεν θα το ταΐσει η μάνα του» - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ

Έκκληση σε  γονείς και δασκάλους να δώσουν σήμερα το παρόν στην παράσταση διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνουν  οι Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων Χίου με το Σύλλογο Δασκάλων &Νηπιαγωγών, απεύθυναν στη σημερινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν, οι πρόεδροι των συλλόγων Γ.Πατεριμός και Γ. Αμπαζής.

«Με αυτή την διαμαρτυρία θέλουμε να δείξουμε την αγανάκτησή μας για αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας. Είμαστε στην 12η Οκτωβρίου και τα σχολεία υπολειτουργούν. Οι ελλείψεις είναι τεράστιες σε όλα τα σχολεία του νομού και κυρίως στο ειδικό σχολείο Χίου που δεν υπάρχει καθόλου επιστημονικό προσωπικό», δήλωσε ο Γιώργος Πατεριμός, Πρόεδρος της ‘Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Χίου, προσθέτοντας ότι η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία. «Μόνο αν κινητοποιηθούμε θα εισακουστούν οι απόψεις μας και τα προβλήματα μας. Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και γονείς πρέπει να δώσουμε το βροντερό παρόν μας», κατέληξε καλώντας τους Χιώτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στις 13:30 έξω από τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. 

Περισσότερα στον έντυπο "π" της Τρίτης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ