20.1.2014 11:19

«Μονόφθαλμος» ο Μαζωνάκης λόγω… γαρύφαλλου

Μια διαφορετική εμφάνιση έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Μαζωνάκης στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», όπου εμφανίζεται με την Καίτη Γαρμπή, τον Νικηφόρο και την Ελισάβετ Σπανού, μιας και έβλεπε μόνο από το ένα μάτι, καθώς το άλλο ήταν «κλεισμένο» με γάζα!

Αν και αρχικά μπέρδεψε αρκετά τους θαμώνες που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που νόμιζαν ότι ο τραγουδιστής μάλλον κάτι… ετοιμάζει και δεν το έχει κάνει τυχαία – είναι γνωστό το εκκεντρικό του χαρακτήρα του –, τελικά η εξήγηση ήρθε από τον ίδιο.

Λίγο μετά το πρώτο κομμάτι που τραγούδησε και την καλησπέρα του προς το κοινό, ο Γιώργος Μαζωνάκης εξήγησε ότι «χθες το βράδυ είχα ένα ατύχημα» και έτσι για το υπόλοιπο της βραδιάς θα μείνει επί πίστας βλέποντας μόνο από το ένα μάτι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν εξήγησε τι είδους ατύχημα είχε, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η… απώλειά του προήλθε από… ρίψη γαρύφαλλων, ένα από τα οποία τον πέτυχε στο μάτι και τον τραυμάτισε.

Το αριστερό μάτι του καλλιτέχνη έμεινε μέχρι το τέλος του προγράμματος «μπανταρισμένο», πράγμα που όμως δεν φαίνεται να τον πτόησε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ακόμα μια βραδιά, ακόμα και ως τραυματίας (λουλουδο)πολέμου!
πηγη: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ