17.4.2013 13:05

Μονο-μαχαλάς

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ

Κυκλοφοριακή ανάσα στον Φραγκομαχαλά που χρόνια τώρα ασφυκτιά, έρχεται να δώσει η μονοδρόμηση της Κωνσταντίνου Μονομάχου, η οποία θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση της επιτροπής Κυκλοφορίας του Δήμου, το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Οι ρυθμίσεις

Τα πάνω κάτω έρχονται στη ροή των οχημάτων με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να τίθενται αρχικά σε εφαρμογή με το κλείσιμο των σχολείων την επόμενη εβδομάδα και να τις ακολουθούν οι παρεμβάσεις ( πεζοδρόμια, διανοίξεις κ.λπ.) το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου.

Άνοδος θα γίνει η Κωνσταντίνου Μονομάχου και κάθοδος η Σκαραμαγκά ενώ αντιδρομείται η Μεραρχίας Αρχιπελάγους και Μαυροκορδάτων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Στεφάνου προσπαθεί να βρει λύση στη διέξοδο των οχημάτων μέσω της Αλλατίου. Μάλιστα χθες είχε συνάντηση με ιδιοκτήτες οικοπέδων στην περιοχή κι ευελπιστεί ότι η συμφωνία θα επέλθει και θα δοθεί η δυνατότητα να διοχετεύεται άλλο ένα ρεύμα κυκλοφορίας κι από την Αλλατίου.

« Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουν οι ιδιοκτήτες κατανοήσει ότι το να παραχωρήσει κομμάτι από το οικόπεδο τους για τη διάνοιξη ενός δρόμου αποτελεί αναβάθμιση της ίδια της περιουσίας τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ