9.9.2015 17:17

«Μόνο άφθαρτος δεν είναι ο Τριαντάφυλλος»

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Το δίλημμα αν επιθυμούν το παλιό ή το καινούργιο, αν θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα και να προχωρήσει στην ανάπτυξη ή αν επιθυμούν να επανέλθουν την εξουσία εκείνοι που όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετούσαν συμφέροντα και οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, θέτουν ξεκάθαρα τους ψηφοφόρους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στη Χίο, Ανδρ. Μιχαηλίδης, Ευαγγ. Μανιτσούδη, Στ. Καραβασίλης και Γ. Καλογεράς, ζήτησαν από τον χιώτικο λαό να εμπιστευτεί το ψηφοδέλτιο του κόμματος εκλέγοντας μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας.

«Όχι μόνο δεν ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια αλλά είμαστε περήφανοι γι αυτά που καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα , σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας», είπαν χαρακτηριστικά

Ανεβάζοντας τους τόνους και με ευθείες βολές τόσο προς τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  και τον Κ. Τριαντάφυλλο, όσο και στους πρώην συντρόφους τους στη Λαϊκή Ενότητα , προσπάθησαν να επαναφέρουν τους αμφιταλαντευόμενος ψηφοφόρους στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παλιό και το νέο

Η υποψηφιότητα του Κ. Τριαντάφυλλου σαφώς κι έχει απασχολήσει το κόμμα για αυτό και αφιερώθηκε σημαντικό μέρος της συνέντευξης στην επιχειρηματολογία ότι ο Κ. Τριαντάφυλλος όχι απλά δεν είναι νέο πρόσωπο αλλά είναι εκπρόσωπος του παλιού συστήματος το οποίο και ως βουλευτής υπηρέτησε. «Ζούμε μια πρωτοφανή πολιτική μετάλλαξη, μια παρθενογένννεση κατά την οποία ο κ. Τριαντάφυλλος δεν ταυτίζεται με το παλιό πολιτικό σκηνικό, με τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά παρουσιάζεται ως άφθαρτος πολιτικός. Πρόκειται για αμείλικτη λαθροθηρία ψήφων. Απευθύνω ερώτημα στον κ. Τριαντάφυλλο ποιο από τα προβλήματα του νησιού που αντιμετωπίζουμε ως σήμερα κατάφερε να λύσει» είπε ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτηριστικά.

Οι αποχωρήσαντες

Για τους πρώην συντρόφους που πλέον συμμετέχουν και στηρίζουν τη Λαϊκή Ενότητα οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ  , ανέφεραν ότι είναι άνθρωποι, ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην ιστορία της αριστεράς και ότι εν τέλει θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ