17.4.2020 12:03

Μόλις 50 επιβάτες από τον Πειραιά όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

Στοίχημα για τις αρχές της Χίου η τήρηση των μέτρων το επόμενο διήμερο

Τόπο έπιασαν τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλλε η Κυβέρνηση για το Πάσχα. Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χίου δείχνουν ότι οι εκκλήσεις των τοπικών αρχών να παραμείνουν στην Αθήνα και στα μεγάλα αστικά κέντρα όσοι Χιώτες διαμένουν μόνιμα εκτός νησιού, απέδωσαν.

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι αριθμοί αφού από την αρχή της εβδομάδας μέχρι και σήμερα, έφθασαν στο νησί με τα πλοία της γραμμής μόλις 50 επιβάτες με την πλειονότητά τους να είναι Χιώτες που είχαν μεταβεί στην Αθήνα για λόγους κυρίως υγείας.

Πλέον το στοίχημα των αρχών επικεντρώνεται στο επόμενο διήμερο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, ώστε να τηρηθούν αυστηρά οι περιοριστικοί όροι στη μετακίνηση των πολιτών, κάτι που θα διασφαλίσει τη μη μετάδοση του κορωνοϊού.

Ήδη οι Αστυνομικές Διευθύνσεις του Βορείου Αιγαίου θα εντείνουν τους ελέγχους τις επόμενες δύο ημέρες δίνοντας έμφαση το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου καθώς και την Κυριακή του Πάσχα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ