19.11.2012 16:26

Μισός μισθός δρόμος

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Με αυτό τον τίτλο ξεκινά εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών από το Δήμο Χίου, την Ένωση Καταναλωτών και όλους τους παραγωγικούς φορείς στα πλαίσια της διαμαρτυρίας που έχει ξεκινήσει στο νησί για τις απαράδεκτα υψηλές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων.
Στα πλαίσια της κινητοποίησης ήδη έχουν κυκλοφορήσει δυο αφίσες με τις οποίες ο στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η συνειδητοποίηση ότι μέσα από ένα μαζικό κίνημα, με τη συγκέντρωση υπογραφών κι άλλες μορφές διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσουν, μπορεί να χτυπηθεί το μονοπώλιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο των μεταφορών.
«Διεκδικούμε ίση μεταχείριση στο κόστος των εισιτηρίων», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στην εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών
Η αφίσα κυκλοφόρησε ήδη από χθες και ήδη έχει ξεκινήσει η καμπάνια για τη συγκέντρωση υπογραφών ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες ενέργειες της πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει με στόχο φθηνότερα εισιτήρια

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ