6.7.2012 10:15

Μήνυση και προσφυγή σκέφτεται για την Olympic Air ο Κ. Γανιάρης

- Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μόνο το όνομα του ανταγωνισμού φέρει η παραπάνω Επιτροπή που εννοείται ότι ελέγχει την πορεία των τιμών όπου διαπιστώνεται ότι το μονοπώλιο ξεφεύγει κάθε ελέγχου. Ο Δήμος Χίου είχε προσφύγει στην παραπάνω Επιτροπή καταγελώντας πριν περίπου 5 μήνες την λειτουργία της Olympic Air και τις τιμές των εισιτηρίων, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει σύμφωνα με τον δήμαρχο Χίου απάντηση.
Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης, ακολουθώντας και ο ίδιος το δρόμο της... καταγγελίας στην παραπάνω Επιτροπή, ωστόσο η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι η Περιφέρεια θα συνοδεύει την καταγγελία της κατά των τιμών της Olympic Air και με μήνυση, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες έκδοσης απόφασης.
Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε και τη γνώμη νομικών συμβούλων αναφορικά με τις προθέσεις του, προκειμένου να στοιχειοθετηθεί ακόμη καλύτερα η προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά την αεροπορικής εταιρίας που ακολουθεί μια δυσβάσταχτη τιμολογιακή πολιτική, πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα. Ο Κ. Γανιάρης μάλιστα, φτάνει στο σημείο να σκέφτεται να ζητήσει ακόμη και την κήρυξη της γραμμής σε επιδοτούμενη, προκειμένου να επιτευχθεί μείωση των τιμών.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ