Κοινωνία

6/7/12 10:15

τελ. ενημ.: 6/7/12 10:15

Μήνυση και προσφυγή σκέφτεται για την Olympic Air ο Κ. Γανιάρης

- Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μόνο το όνομα του ανταγωνισμού φέρει η παραπάνω Επιτροπή που εννοείται ότι ελέγχει την πορεία των τιμών όπου διαπιστώνεται ότι το μονοπώλιο ξεφεύγει κάθε ελέγχου. Ο Δήμος Χίου είχε προσφύγει στην παραπάνω Επιτροπή καταγελώντας πριν περίπου 5 μήνες την λειτουργία της Olympic Air και τις τιμές των εισιτηρίων, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει σύμφωνα με τον δήμαρχο Χίου απάντηση.
Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης, ακολουθώντας και ο ίδιος το δρόμο της... καταγγελίας στην παραπάνω Επιτροπή, ωστόσο η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι η Περιφέρεια θα συνοδεύει την καταγγελία της κατά των τιμών της Olympic Air και με μήνυση, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες έκδοσης απόφασης.
Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε και τη γνώμη νομικών συμβούλων αναφορικά με τις προθέσεις του, προκειμένου να στοιχειοθετηθεί ακόμη καλύτερα η προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά την αεροπορικής εταιρίας που ακολουθεί μια δυσβάσταχτη τιμολογιακή πολιτική, πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα. Ο Κ. Γανιάρης μάλιστα, φτάνει στο σημείο να σκέφτεται να ζητήσει ακόμη και την κήρυξη της γραμμής σε επιδοτούμενη, προκειμένου να επιτευχθεί μείωση των τιμών.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση